Jonna LKV

Olemme paikallinen ja palveleva kiinteistöjen välitystoimisto. Meiltä saat luotettavaa, asiantuntevaa ja vastuullista palvelua sekä ostajana, että kiinteistön myyjänä. Me Jonna LKV:llä haluamme aina sinun parastasi!

Asiansa osaava tiimi

Me olemme pieni, mutta pätevä palvelutiimi! Haluamme olla aina asiakasta lähellä, tarjota omaa asiantuntemustamme sinun käyttöösi, jotta sinä voisit nukkua yösi rauhassa. Meille tärkeintä on, että meihin voi aina luottaa kiinteistökaupoissa.

Jonna Kurvinen

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Ii – Haukipudas – Oulu

Minulla on kokemusta välitysalalta jo lähes 15 vuotta ja kontakteja on tullut niin työn kuin yhdistystoiminnan kautta. Olen asunut Haukiputaalla ikäni ja olen varmasti paikallinen välittäjä.

Kiinteistönvälityksen lisäksi teen paljon kiinteistön kauppakirjoja ja kaupanvahvistuksia sekä muita asiakirjoja, esim. edunvalvontavaltuutuksia. Yrittäjänä olen toiminut yhdeksän vuotta ja olen myös suorittanut isännöinnin ammattitutkinnon, josta on ehdottomasti ollut hyötyä välitystoimintaan.

Veli-Matti Niemelä

Kiinteistönvälittäjä LKV
Kempele – Oulunsalo – Oulu – Kiiminki – Haukipudas

Tuttavallisesti minua saa kutsua Velluksi. Olen nyt reilu neljä vuotta tehnyt asuntokauppaa ja JonnaLKV:ssa olen saanut tehdä töitä hyvin itsenäisesti ja omalla tavallani. Olen asiakaspalvelualan ammattilainen ja myyntityön hoidan aina asiakasta kunnioittaen.

Yli kymmenen vuoden ajan olen tehnyt asiakaspalvelytyötä Haukiputaalla ja näytöllä olenkin monelle tuttu kasvo. Pyydä minulta tarjous asuntosi myyntiin, niin saat reilun ja aktiivisen myyjän käyttöösi!

Dronekoulutuksen suorittaneena minulta myös kiinteistöjen ilmakuvat.

Jani Alakangas

Asuntomyyjä
Kempele – Oulunsalo – Oulu – Kiiminki – Haukipudas

Olen Jonnan tiimin uusin jäsen ja toimin asuntomyyjänä sekä vastaan seniorikohteiden vuokrauksesta. 

Työtaustani on pääasiassa julkiselta puolelta, missä olen toiminut mm. rehtorina, sivistysjohtajana ym. Minulla on myös kokemusta rakennuspuolelta, erityisesti rakennuttajan roolista. Tulen mainiosti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja palvelen asiakkaita ilolla!

Tilaa ilmainen arviointikäynti

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, kysyä lisätietoa tai vaikka antaa palautetta.